Tinker Tots

Tinker Tots

4-6 éveseknek

A Tinker Tots programunk első szakasza, amely céltudatosan vezeti be az óvodáskorú 4-6 éves gyermekeket a kutatás és a felfedezés világába. Képzett tanáraink minden héten olyan tevékenységeken és kísérleteken keresztül tanítják a gyerekeket, amelyek megfelelnek a STEAM spektrum meghatározott területeinek. A témák a következők: kémia, geometria, mérnöki kihívások, anatómia, állatvilág, fizika, csillagászat, mintafelismerés, technológia, STEAM integrált művészeti projektek és még sok egyéb.

A tanfolyam könyvei Marie történetét követik - egy kíváncsi lány minden lehetőséget megragad, hogy felfedezze a világot. A STEAM workshop egy kiváló tanórán kívüli elfoglaltság, mellyel az óvodások játékon keresztül sajátíthatják el új tanulási szokásaikat.

A kísérleti feladatok mellett lesznek logopédiai és grafomotoros gyakorlatok is. Ez a tanfolyam felejthetetlen élményt nyújt a gyerekek és a szülők számára is, hiszen arra biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt gyermekével az órákon, hogy a tudáson kívül egy köteléket is alakítsanak ki egymással. 

A tanulók a tanév során 120 kísérletben vesznek részt önállóan vagy tanári segítséggel. A képzés során 150 STEAM kifejezést tanulnak meg. Ezen a tanfolyamon a hangsúly a gyermekek finommotorikus készségeinek fejlesztésén van.

Jelentkezz ingyenes
bemutató óránkra!