Születésnap

tinker labs, steam, steam módszer, játszva tanulás, természettudomány, mérnök, művészet, matematikai kísérletek, kémiai kísérletek, tinker szülinap, tinker tábor, gyakorlati tudomány, szórakoztató kísérletek

Ajándékozz felejthetetlen születésnapot gyermekednek!

A Tinker Labs a legszórakoztatóbb módja a tanulásnak!

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Bemutatjuk a Tinker Szülinapot!

tinker labs, steam, steam módszer, játszva tanulás, természettudomány, mérnök, művészet, matematikai kísérletek, kémiai kísérletek, tinker szülinap, tinker tábor, gyakorlati tudomány, szórakoztató kísérletektinker labs, steam, steam módszer, játszva tanulás, természettudomány, mérnök, művészet, matematikai kísérletek, kémiai kísérletek, tinker szülinap, tinker tábor, gyakorlati tudomány, szórakoztató kísérletek

Ünnepeld nálunk a születésnapodat
és garantált a tinkerisztikus élmény!

Különleges és egyedi születésnapok tudós köpenyben és védőszemüvegben. Bízd ránk a szervezést, te csak élvezd a partyt!

A Tinker Születésnap keretében különleges módon ünnepelheti meg gyermeke születésnapját. A 120 perces foglalkozás során a gyerekek kísérleteket végeznek szakképzett tanáraink vezetésével, és megtanulják a kiválasztott téma csínját bínját különböző érdekes kísérleteken keresztül. 


 • 120 perces foglalkozás

 • Az inni és ennivaló benne van az árban.

 • Ajándék az ünnepeltnek!

Árak
100.000 Ft

Regisztrálok
a Tinker Szülinapra!

A következő témák közül választhattok


 • Szórakoztató kísérletek
  a fizika világából

  Ismerjük meg a minket körülvevő csodálatos világot különféle fizikai kísérleteken keresztül. Hogyan viselkednek az erők? Mi köze a buboréknak és a szappanak a fizikához? Szórakozzunk együtt, és kiderül!

 • Tudomány
  vagy mágia?

  Ez a titokzatos téma igazi tudós és mágus gyermekeknek való. Talán megtévesztő lehet, de mindenre van logikus magyarázat. Mulassunk együtt különleges bűvészi mutatványokkal!

 • Törvényszéki
  nyomozócsoport

  Valaki betört az épületbe és ellopta a felszereléseket! Segíts nekünk kinyomozni ki volt a tettes! Ezen a születésnapon a gyerekek igazi törvényszéki nyomozóvá válhatnak.

 • Vigyázat –
  áram!

  Az esemény keretében akkumulátort készítünk sárból, vagy áramkört építünk fel citromból. Felvillanyoztunk téged is?

 • “Nyálkás”
  születésnap

  Elég egy szó: SLIME! A különféle formák és színes nyálkák elkészítése mellett más csúszós és csodálatos találmányokkal is kísérletezünk. 

 • Kémiai reakciók
  laboratóriuma

  A Tinker vegyészlaboratóriumával garantált a szórakozás. Kémcsövekkel, mérőpoharakkal és kémiai kísérletekkel szórakoztatjuk a gyerekeket. 

 • Fantasztikus
  dinoszauruszok

  A gyerekek megismerhetik a dinoszauruszok ősi múltját kövületek után ásva, mint a régészek és őslénykutatók, miközben ősmaradványokat készítenek. Így teremtünk felejthetetlen emléket gyermeke születésnapjára. 

 • Légy Te is
  mérnök és építész!

  Születésnapi party mérnöki kihívásokkal! Építünk, bontunk, tervezünk, hidakat készítünk. Na, mit szólsz?

 • Űrhajósok
  a világűrben

  Utazzunk együtt az űrbe rakéták építésével a Tinker születésnap keretében! Ünnepeljünk űrhajósként a Holdon sétálva. 
 •  

 • Világkörüli út
  kísérleteken keresztül

  Utazzunk országról országra, miközben különféle kísérleteket végzünk! Ismerjük meg együtt a különböző tudósokat - Newton, Tesla, Curie és még sokan mások. Indulásra fel!
 •  

 

Gyermekeimmel évek óta játszóházakban ünnepeltük a szülinapokat. Mivel sok ismerősünk is ezeket a helyszíneket választja, így azt vettük észre, hogy a gyerekek már kezdik unni a szokásossá váló programot. A Tinker ehhez képest egy nagyszerű újfajta élményt adott. Itt szuper kísérleteket csináltak a kispajtásaikkal közösen és végre nem arról szólt az esemény, hogy rohangáltak és ugráltak 2 óra hosszát. Nekünk és a vendégeinknek is tetszett a Tinker szülinap, legközelebb egy másik témájú programot választunk!

Szia apa,
mérnök akarok lenni

A fiam kiszaladt az osztályteremből egy Tinker Labs óra után és nagyon izgatott volt, hogy megmutathassa nekem a tornyot, amit ő épített. Aztán elmondta, hogy most már biztosan tudja, hogy mi akar lenni, ha felnő.

Jelentkezz egy feledhetetlen Tinker Szülinapra!

CAPTCHA