Az utazás csúcspontja

Felső tagozatos és középiskolás gyerekeknek (12-16 év)
Tinker-Verse
home-1_section_01_1

TINKER VERSE

Ez a negyedik tanfolyamunk és a STEAM oktatási móódszerünk csúcspontja. A Tinker World tanfolyamhoz hasonlóan ezt a programot is elkezdhetik olyan idősebb 12-16 éves diákoknak, akik újak a Tinker Labs módszertanában, ám számukra is elsősorban azt javasoljuk, hogy először a Tinker Town vagy a Tinker World tanfolyamot végezzék el.

A Tinker Verse program úgy van kialakítva, mint egy funkcionális labor. Figyelembe véve az eddig alkalmazott eszközöket és módszereket, a diákok elkészítik saját prototípusaikat az önálló projekteik keretében. A kurzus során még fejlettebb technológiák felhasználásával készíthetnek el számtalan modellt egymás után, mindezt modern tantermeinkben. A heti 90 perces időtartam miatt a gyerekeknek több idejük jut saját projektjeik kidolgozására.

BOOKS

TINKER VERSE

ASZTROFIZIKA
PROTOTÍPUS TERVEZÉS
MIKROBIOLÓGIA
GRAFIKUS RAJZ
ROBOTIKA
FEJLETT KÉMIA
MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK
MATEMATIKAI EGYENLETEK

TINKER VERSE PLUSZFelső tagozatos és középiskolás gyerekeknek (12-16 év)

Ez az utolsó tanfolyam. A tanfolyamnak két kissé eltérő változata létezik – azok számára, akik részt vettek a Tinker Townban és a Tinker World-ben, és azoknak, akik új hallgatók a Tinker Versben. A tanfolyam tovább mélyíti a STEAM tantárgyakkal és az integrációval kapcsolatos ismereteket, ugyanakkor szabadságot ad a hallgatóknak saját projektjeik megtervezésére is. Várhatóan a hallgatóink legalább két projektet mutatnak be a Tinker Fair-en. A kurzus egyik fő szempontja, hogy a hallgatók megértsék, hogyan kell csoportosan dolgozni a problémák megoldása és a projekt végső termékhez való eljuttatása érdekében, valamint az is, hogy miként mutassák be azt másoknak.

VersePlus-book-logo-300x300