A legjobb tanfolyam az induláshoz

Iskola előtt álló gyerekeknek (4-6 éves kor)
Tinker-Tots
home-1_section_01_1

TINKER TOTS

A Tinker Tots a programunk első szakasza, amely céltudatosan vezeti be az óvodáskorú 4-6 éves gyermekeket a kutatás és a felfedezés világába. Képzett és tanúsított tanáraink minden héten olyan tevékenységeken és kísérleteken keresztül vezetik a gyerekeket, amelyek megfelelnek a STEAM spektrum meghatározott területeinek.

A témák a következők: kémia, geometria, mérnöki kihívások, anatómia, állatvilág, fizika, csillagászat, mintafelismerés, technológia, STEAM integrált művészeti projektek és még sok egyéb. A tanfolyam könyvei Marie, egy kíváncsi lány történetét követik, aki minden alkalmat megragad arra, hogy felfedezze a világot otthonában és környékén.

KÖNYVEK

TINKER TOTS

KÉMIAI REAKCIÓK
MINTA FELISMERÉS
EMBERI ANATÓMIA
MÉRNÖKI KIHÍVÁSOK
DINOSZAURUSZOK
AZ ŰR ÉS A CSILLAGOK
ÁLLATOK ÉLŐHELYE
ÚJRAFELDOLGOZÁS ÉS ÖKOLÓGIA

Nézzetek meg egy bemutató órát ingyenesen, kötelezettségek nélkül!

TINKER TOTS PLUSZIskola előtt álló gyerekeknek (5-6 éves kor)

A Tinker Tots program első évének sikeres befejezése után javasoljuk, hogy a gyerekek folytassák tanulmányaikat a Tinker Tots Plus továbbképző tanfolyamon. A második tanulmányi év több anyagot hoz, és elmélyül az első évben bemutatott témák kérdéseiben. Ha a tanuló első osztályba jár, és a szülők úgy vélik, hogy a gyermek képes olvasni, írni, számolni és fejlettebb motoros készségekkel rendelkezik, akkor a haladóbb tanulás érdekében, részt vehet a Tinker Town tanfolyam próbaóráján, és csatlakozhat a Tinker Town kurzushoz.

TotsPlus-book-logo-300x300