tinker-labs-o-nama
about-us_section_01_1

Üdvözöljüka Tinker Labs oldalán

A Tinker Labs egyedülálló STEAM megközelítést kínál, amely magában foglalja a természettudományi, technológiai, mérnöki, művészeti és matematikai kísérleteket, valamint az egyes gyermekek jövőbeli sikereihez szükséges gyakorlati tanulást.

Videó lejátszása

cloud_1
0

Kurzus

0

Gyerek csoportonként

0

Alkalom évente

0

Kísérlet tanévenként

0

STEAM fogalom és kifejezés

A Tinker Labs módszer

A kihívás Asset 11

Kutatás Asset 12

A megoldás Asset 13

Értékeink Asset 14

Szembesülve azzal a kihívással, hogy az oktatási rendszer még mindig nem felel meg a modern oktatás igényeinek, olyan programokat terveztünk, amelyek bevezetik a diákokat a tudomány, a technológia, a mérnöki tudományok, a művészet és a matematika világába.

  • A gyermekek természetes kíváncsisága még mindig nem talál megfelelő programokat az iskolai oktatásban.
  • A kiscsoportos, egyéni megközelítéssel lehetővé tesszük, hogy minden gyermek felfedezze a benne rejlő lehetőségeket, és érdeklődjön a jövő szakmái iránt.

A hagyományos iskolai oktatás nehézségeit és hiányosságait látva a környezetünkben, néhány évvel ezelőtt kezdtük el a kutatást a Tinker Labs programhoz.

  • A kutatásokra alapozva 2016 őszén indult el az első Tinker Labs kísérleti program azzal a céllal, hogy bebizonyítsa, a STEAM módszer kísérleti megközelítésén keresztüli  tanulás kulcsfontosságú a gyermekek természettudományos és technológiai ismereteinek megértéséhez, elsajátításához.

A kísérleti program rendkívül pozitív eredményei a Tinker Labs első tanévét követően bebizonyították számunkra, hogy a környezetünkben rejlő tanulási potenciál óriási, és hogy mind a diákok, mind a szülők rendkívül elégedettek voltak azzal a pozitív hatással, amelyet a Tinker Labsben való tanulás a gyermek önbizalmára gyakorolt.

  • A tanulás eredménye hosszú távú következményekkel jár a gyermekekre nézve, és formálja a különböző tudományok iránti vonzalmukat és azok mindennapi életben való alkalmazását.

Diákjaink már a Tinker Labs módszer megismerése során kialakítják a különböző problémák kritikus megközelítésének készségét, amit mi “Tinker Labs lencsének” nevezünk.

  • Megtanuljuk, hogyan nézzünk egy témát a STEAM problémamegoldó megközelítésen keresztül.
  • A kritikus gondolkodás fejlesztése során az átfogó, rendszerszintű  megközelítést alkalmazzuk.
  • Olyan jellemzőket, tulajdonságokat ösztönzünk, amelyek túlmutatnak az  iskolai tantárgyakon.
cloud_2

Szülői vélemények

Minden szülő véleménye fontos számunkra, akik úgy döntöttek, hogy a Tinker Labs által kínált nagyszerű tanulási élményt biztosítják gyermeküknek.

 

MIÉRT VÁLASSZA A TINKER LABS-T?

A Tinker Labs egy olyan pozitív tanulási környezetet teremt, amely támogatja a gyermekek kreativitását, önbizalmát és kitartását.

MIÉRT A STEAM?

A STEAM egy egyedülálló módszer, amely ötvözi a tudományt, a technológiát, a mérnöki és vállalkozói szellemet, a művészetet és a matematikát.

INNOVATÍV

A maga nemében ez az első, átfogó, valóban a STEAM alapjaira épülő integrált, egész éves képzés.

FOGLALKOZTATÓ FÜZETEK

Minden tanfolyamhoz 4 (vagy több) foglalkoztató füzet tartozik, amelyek a lexikális információk mellett szórakoztató gyakorlatokat is tartalmaznak.

KÉPZETT, HITELESÍTETT TANÁROK

Felkészült tanárok segítik a gyermekek tanulását a felfedezés élményén és örömén át.

TANANYAGOK

Egyedi tervezésű képzési tananyagok, foglalkoztató füzetek és kellékek, amelyek mind a felfedezés élményének biztosítására, inspirálására készültek

FANTASZTIKUS LÉTESÍTMÉNYEK

Moduláris tantermeink minden eszközzel felszereleltek, amelyek ösztönzik a gyermekek kísérleti gondolkodását, bátorítva az együttműködést.